Fém kerti díszek, állatfigurák

Hogy sün figura, festett fém, barna

Hogy sün figura, festett fém, barna

8 670 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
csomag

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Fém
GyártóNortene
Méret: hosszúság (cm)26 cm
Méret: magasság (cm)16 cm
Méret: szélesség (cm)16 cm
Szín Barna
Termékcsoport Dísz állatfigura

Termékjellemzők

Hogy - fém dekoratív sündisznó figura

Hogy, a kis sündisznó vadon élő állat. Élő példánya azonban gyakori vendég lehet a kertes házakban, valamint a gyerekek is igencsak kedvelik az aranyos süniket, ezért a fémből készült utánzatát is örömmel fogadhatják. A fém sündisznó figura a kert bármely területén elhelyezhető! A teraszon, az erkélyen és egy bokros-cserjés övezetben is jól mutat. Antik hatású felületkezeléssel ellátva.

Fém sündisznó jellemzők

- mérete: 26 x 16 x 16 cm.
- dekor állat teljes hossza körülbelül 26 cm.
- könnyen mozgatható.
- hegesztett fémből készül és barna festékkel van bevonva.

Díszkert fém szobrokkal

A díszkertek nevükből is adódóan elsősorban dekoratív kertek, amelyekben a különböző növények és figurák, valamint a pihenőterek elrendezése adja a fő látványosságot. A Nortene fém kerti szobrok tökéletes kiegészítői lehetnek a kerteknek. Az egzotikusabb megoldást kedvelőknek a hüllő, a páva és a kócsag figura szuper választás. A színes fém kerti díszek télen-nyáron esztétikusak!

Ezzel szemben a falusi és a vidéki élet pártolóinak megfelelőbb lehet a sün és a háziszárnyas figurák. Antikolt színükkel a rusztikus stílushoz is passzolnak. Bármelyikre is essen a választás, a fémből készült szobrok feltűnő hatása garantált! Kínálatunkban természetesen az összes említett fém kerti állat megrendelhető.

Asztali nézet megjelenítése