Növénytámasz, paradicsomkaró

R-Fix acél kötöző, műanyag bevonattal, 50 m hosszú, zöld színű

R-Fix acél kötöző, műanyag bevonattal, 50 m hosszú, zöld színű

660 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
tekercs

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Acél + műanyag
GyártóNortene
Kiszerelés 1 db
Méret: hosszúság (mm)50 mm
Méret: vastagság (mm)0.6 mm
Szín Zöld
TípusRögzítő, kötegelő anyag

Termékjellemzők

Nortene R-Fix műanyag bevonatú kerti acél kötöző, 50 m

A futónövények fejlődése során néha jól jön, ha segítjük növekedésüket. A Nortene műanyag bevonatú acél kötöző segítségével egyszerűen rögzíthetjük őket.

Nortene R-FIx kötöződrót

A belső dróthuzalt zöld színű, érdes műanyagbevonat takarja. Vastagsága 0,6 mm, hossza 50 m. Egyszerűen használható, a drót magnak köszönhetően kézzel is formálható. A tekercsen található vágóeszközzel könnyedén méretezhető. Erős rögzítést biztosít.

Kerti növények kötözése

Az általános növénytermesztés során szükséges lehet a növények kötözésére. Fajtától függően elengedhetetlen a kötözés, melyekhez különböző kötözőanyagokat használhatunk. A Nortene kínálatában többféle rögzítő található, amelyek segítségével például rendezettebbé tehetjük a kúszónövények megjelenését, vagy egészségesebb feltételeket teremthetünk meg akár a paradicsompalánták és más konyhakerti növények fejlődéséhez, de akár a fás szárú növények és facsemeték nevelkedéséhez is. A könnyen kezelhető és hosszan tartó kötöző- és rögzítőanyagok természetes anyagokból és műanyagból is elérhetőek az ANRO Webáruház kínálatában!

Asztali nézet megjelenítése