Ágyásszegély

Műanyag leszúrótüske robotfűnyíróhoz - 100 mm (50 db/csomag) fekete

Műanyag leszúrótüske robotfűnyíróhoz - 100 mm (50 db/csomag) fekete

1 090 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
csomag

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Műanyag
Kiszerelés 50 db/csomag
Méret: átmérő (cm)3 cm
Méret: magasság (cm)10 cm
Szín Fekete
Termékcsalád Ágyásszegély, mini kerítés

Termékjellemzők

Robotfűnyíró telepítéséhez leszúrótüske

A műanyag leszúrótüske robotfűnyíró vezetékhez (50 db/csomag) fekete színben egy praktikus és hatékony kiegészítő a robotfűnyíró használatához. Ez a leszúrótüske határoló vezeték lefektetésére szolgál, és lehetővé teszi, hogy könnyedén kijelölhesd a robotfűnyíró munkaterületét, anélkül hogy bonyolult telepítési eljárásokat kellene alkalmaznod.

A leszúrótüskék műanyagból készültek, ami tartós és időjárásálló anyag, így hosszú távon is megbízhatóan használhatók. A csomag tartalmaz 50 db leszúrótüskét, ami elegendő mennyiség ahhoz, hogy kijelöld és rögzítsd a robotfűnyíró vezetékét a nyírni kívánt területen. A fekete szín pedig diszkrét és elegáns megjelenést biztosít a kertben és a pázsiton.

Ezek a leszúrótüskék könnyen és gyorsan használhatók. Egyszerűen dönts el, hogy hova szeretnéd elhelyezni a robotfűnyíró vezetékét, és szúrd be a leszúrótüskéket a talajba a kívánt helyeken. A műanyag leszúrótüske megfelelő rögzítést biztosít a vezeték számára, így a robotfűnyíró pontosan és hatékonyan követi majd az előre meghatározott határokat a fűnyírás során.

A leszúrótüske csomag ideális választás azoknak, akik szeretnék egyszerűsíteni a robotfűnyíró vezeték telepítését, és precízen meghatározni a fűnyíró munkaterületét. Ha fekete színű, tartós és könnyen használható leszúrótüskékre van szükséged, akkor a műanyag leszúrótüske robotfűnyíró vezetékhez tökéletes választás lesz számodra.

A telepítéshez szükséges további termékeket (pl. vezeték) nem tartalmaz a csomag.

Asztali nézet megjelenítése