Árnyékoló háló, belátásgátló háló

Belátásgátló háló 100%, szintetikus pálmaháncs PRIVATEX (1.5x3 m) barna

Belátásgátló háló 100%, szintetikus pálmaháncs PRIVATEX (1.5x3 m) barna

6 280 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polietilén
Belátáskorlátozás 100%-os takarás
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)3 méter
Méret: tekercs szélesség (m)1.5 méter
Sűrűség230 g/m2
Szín Barna
TípusMűanyag nád, bambusz

Termékjellemzők

Zárja ki kertjéből a külvilágot!
Álmai kertjében is megtörténhet, hogy olyan kerítése vagy telekhatárolója van, amelyen a szomszédok és az utca népe betekinthet. Ha ilyen helyzetbe kerül, válassza a 100%-os belátásgátlókat, melyek kizárják a nem kívánt tekinteteket, így "falat húzhatunk" az otthonunk köré! Ezután nyugodtan grillezhetünk, tollaslabdázhatunk, pancsolhatunk, napozhatunk a kertben, nem kell, hogy a zavaró tekintetek frusztráljanak.

Privatex 100%-os átlátásgátló
A Privatex szintetikus pálmaháncs is felhasználható a 100%-os mértékű kerítéstakaráshoz. A nagy sűrűségű polietilénből szőtt háló UV-stabil, ily módon a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll.

Szintetikus pálmaháncs háló felszerelése
A Privatex árnyékoló hálórögzítéséhez a legtöbb szőtt hálónál szükséges támrendszer szükséges. Ez lehet kerítés vagy vezetődrót is, fontos, hogy legalább középen, alul és felül is legyen hova fogatni az árnyékolót. A megfelelő rögzítéssel óvhatjuk az árnyékoló hálót a károsodástól, vagy hogy a szél letépje a kerítésről.
A pálmaháncs utánzatú háló nagyon egyszerűen felszerelhető a színben is passzoló FixCane vagy Bridfix rögzítőkkel (természetesen más márkájú gyorskötöző is használható). Házilag méretre szabható, de ügyeljünk, hogy ne vágjuk el a csomózásokat - ehelyett ha van mód, a beszerelés során a végeken megmaradt felesleges anyagot tekerjük fel vagy hajtsuk vissza, semmint levágjuk.

Asztali nézet megjelenítése