Árnyékoló háló, belátásgátló háló

Belátásgátló 75%, hasított bambusznád kerítés BAMBOOCANE (1.5x5 méter)

Belátásgátló 75%, hasított bambusznád kerítés BAMBOOCANE (1.5x5 méter)

12 280 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Bambusz
Belátáskorlátozás 75%-os takarás
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)5 méter
Méret: tekercs szélesség (m)1.5 méter
Szín Natúr
TípusTermészetes nád, bambusz

Termékjellemzők

Hasított bambuszfonat: bent falvédő, kint átlátásgátló

A természetes bambusznád az egész világon nagyon divatos, házon belül és kívül is szívesen alkalmazzák lakásdekorációs-építkezési célokra. A BambooCane árnyékoló termék valódi hasított bambuszból készül, ezzel különleges eleme lehet a belső és külső tereknek is! Lakásban, irodában akár falvédőként is használhatjuk, kültéren pedig belátáskorlátozóként is funkcionálhat.

Természetes bambusz anyagból

A bambusz trópusi eredetű növény, mely ismert strapabíró képességéről és melegséget árasztó hangulatáról. Az egyedi megjelenésű és dekoratív bambusz nagyon jól alkalmazható tengerparti és vízparti nyaralók, horgászházak dekorációja során is. A bambuszfonat felhasználható erkélyen, teraszon, kertben, anyagának köszönhetően bírja az időjárási viszontagságokat.

75%-os belátáskorlátozás

A bambuszfonat kerítéssel nem tudjuk teljes mértékben kizárni a nem kívánt tekinteteket a kertünkből, azonban az átlátást 75%-ban gátolja, ily módon segíthet a nyugodt légkör megteremtéséhez.

Nortene Bamboocane belátásgátló

A Nortene dróttal összefűzött bambusznád takarója összetekerve, egy zsákba csomagolva kerül forgalomba. Személyautóban, akár az utastérben vagy a tetőcsomagtartón is elszállítható. A bambusznád kerítést egy drótkerítésen vízszintesen 40 cm-ként, függőlegesen 3 pontonként megfogatva stabil rögzítés érhető el. 

Asztali nézet megjelenítése