Műfű - 8 év garanciával - raktárról!

Önthető gumi granulátum (1,5 m2/szett) rekortán burkolat, 10 kg, fekete

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Műfű - 8 év garanciával!.
Önthető gumi granulátum (1,5 m2/szett) rekortán burkolat, 10 kg, fekete

15 900 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
csomag

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Gumi
Kiszerelés 1.5 m2/csomag
Szín Fekete
Termékcsalád Gumi granulátum

Termékjellemzők

Epuflex önthető gumi granulátum (1,5 m2/szett) rekortán burkolat, fekete

Az Epuflex egy önthető gumi granulátum, amit még rekortán burkolatnak is neveznek hazánkban, mellyel otthoni körülmények között, szakértelem nélkül is rugalmas, biztonságos burkolat készíthető. Otthoni kertekben, teraszokon és játszótereken is bátran telepíthető, például hinták, csúszdák alatti biztonságos, rugalmas játszófelület létrehozásához. A gumiburkolat csillapítja a játék során előforduló eséseket, mégis stabil talajt biztosít.

A gumiburkolat készlet a következőket tartalmazza:

  • 10 kg gumi granulátum.
  • 1.8 kg poliuretán ragasztó.
  • 250 ml-es simító folyadék.

Gumi granulátum burkolat elkészítése

A talaj előkészítése

Az önthető gumi granulátum kemény felületre, például betonra, aszfaltra, fára, fémre helyezhető. Természetes talajra is helyezhető, amennyiben az stabil és kiszárított. Puha talajra, mint például homok vagy felázott föld, nem szabad helyezni. Első lépésként jelölje ki a burkolandó területet, mérje ki pontosan a méretét, hogy az anyag elegendő legyen. Tisztítsa meg a területet a növényzettől, majd töltse fel apró szemű kaviccsal, például 0-4-es sóderrel kb. 50 mm vastag rétegben. Körben fektessen le Border KIT-et, hogy esztétikusan elválasztott területet kapjon végeredményként, valamint a border használatával az anyag terítése is egyszerűbbé válik.

Gumi granulátum burkolat kiöntése

A gumi granulátum zsák tetején található egy kék színű beöntőnyílás, azon keresztül borítsa be a ragasztó teljes tartalmát. Majd fogja össze a nyílást és rázza jól össze a zsák tartalmát, hogy a granulátummal jól keveredjen össze a ragasztó. 2-3 percen keresztül gyúrja/keverje át alaposan a zsák tartalmát, amíg a keverék egyenletesen nedvessé válik. Ha a kötőanyag nincs egyenletesen eloszlatva a keverékben, a szárazon maradt granulátum öntés után széteshet. Ha ezzel kész van, akkor vágja szét a zsákot egy sniccer segítségével és borítsa a burkolandó területre a gumi granulátum és ragasztó keveréket. A szett tartalmaz még egy folyékony simítószert, amivel be kell kenni az elhúzószerszámot, hogy ne kössön rá a ragasztó. Oszlassa szét egyenletesen 1 cm vastagon a gumi granulátumot, majd simítsa a tetejét egyenesre, majd hagyja száradni 12 órán keresztül.
Egy doboz tartalma 1,5 m2 területre elegendő 1 cm vastagon.

Gumi granulátum burkolat javítása

Amennyiben a felület bármilyen okból megsérül, akár a száradási idő során, akár utána, a hibás rész könnyedén javítható. A sérült burkolatrész kivágása után az előző folyamatot megismételve az eltávolított rész pótolható egy újabb gumi granulátum burkolat keverék öntésével.

Főbb tulajdonságok

  • 30-50 perc alatt elvégezhető a telepítése.
  • UV és időjárás álló.
  • Csúszásmentes felület.
  • Időtálló, hosszú élettartamú burkolat.
  • Egyszerűen elvégezhető.

Asztali nézet megjelenítése